След 8:0 - Стойчо Стоев с критики към футболистите

снимка: levski.bg

"Трябва да вземем мерки в защита, за да не допускаме толкова положения, колкото създаде отбора на Хасково", коментира наставникът на Левски Стойчо Стоев след победата над последния в "А" група Хасково с 8:0.

Сините" се представиха много силно в атака, но имаха късмет, че не допуснаха нито един гол във вратата си. "Хубавото е, че има някаква промяна. Това е в настроението на футболистите. Опитват се да играят по-бързо. Оттам се създават повече голови положения и успяхме да реализираме повечето от тях. Видях и някои притеснителни неща, защото допуснахме грешки в защита. Нас явно ни води еуфорията, че играта напред ни върви и забравяме за задните позиции. Но се надявам това да се отстрани занапред в процесите на изчистване на слабостите", коментира Стоев след двубоя.

"Знам, че няма да е така срещу Лудогорец. На мен ми хареса настроението в играта на отбора. Още вчера наблегнах, че един предишен мач срещу този съперник не може да ни води до подценяване на Хасково. Това е хубавото, че подходиха сериозно към мача. Това е показателно, че Левски тръгва в една позитивна посока и няма подценяване на противника. Надявам се това да им дава повече увереност и самочувствие занапред и да показват по-добри игри", добави новият треньор на Левски.