Фаворити сме срещу Хасково, призна Стойчо Стоев

снимка: levski.bg

Не подценяваме Хасково, но те все пак играят срещу Левски, заяви старши треньорът на "сините" Стойчо Стоев, с което направи своя отбор фаворит преди мача от 20-ия кръг на "А" група.

Левски и Хасково се срещат в петък от 17 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.

"Приехме нормално победата за купата, а и тя беше очаквана. Няма как да подценим Хасково и в този двубой, но те все пак играят срещу Левски. Ние обаче не сме станали голям отбор след една победа, така че не бива и да се лъжем", каза Стоев преди двубоя срещу Хасково.

"На приказки е много лесно да се направи отбор за 40 дни, но нещата не се получават чак толкова лесно. Дано в бъдеще да усъвършенстваме повечето компоненти в играта ни и Левски да показва все по-добър футбол с всеки изминал мач. Трябва да знаем как да пресираме противника и как да задържаме успешно топката. Тези неща стават постепенно и е нужно време, за да видя отбор, който ми харесва. Стремим се да играем офанзивно", добави той.

Относно кризата в Левски, Стоев обясни: "На футболистите не им прави особено впечатление, че заплатите се бавят. Това не им влияе отрицателно. Знаем, че когато работиш, трябва да си получаваш дължимото, но на тях не им влияе".