Джалоу има желание да играе в Левски, отказал оферти от Турция

Футболният отбор на Левски и много близко до подписа на гамбийския нападател Осман Джалоу, който се представи доста добре по време на пробния си период.

През последните два дни Джалоу тренира със „сините” и дори игра 75 минути в контролата с молдовския Милсами завършила 0:0. Във мача нападателят първо спечели дузпа, изпусната от Мигел Бедоя, а по-късно отбеляза и гол, отменен заради засада.

Утре се очаква футболистът да премине медицински прегледи и ако всичко е наред, той ще подпише за година и половина със столичния тим. Бившият играч на Ризеспор не е играл от 12 месеца – първо е претърпял шесмесечно лечение, последвали са шесмесечни тренировки с Портсмут.

Джалоу има голямо желание да играе на „Георги Аспарухов”, а показателно за това е фактът, че е отказал две оферти от Турция и се е съгласил да играе за значително по-малко пари.

Интересен факт е, че 26-годишният нападател е бил желан от Арсен Венгер и Жозе Моуриньо преди години, но е срещнал проблем с работната виза и бленуваният трансфер на Острова не се е осъществил.