Амари продължава да тренира по индивидуален план

снимка: levski.bg

Наджиб Амари продължава да тренира отделно от своите съотборници, но за сметка на това стартира интензивни занимания и може да бъде готов за игра до събота, когато Левски приема Литекс в мач от 17-ия кръг на "А" група.

Амари премина получи контузия в началото на месеца и премина медикаментозно лечение, а миналата седмица започна да тренира и с топка.

Заедно с него поредица упражнения за издръжливост направи и Борислав Цонев, който се завръща на терена след продължително лечение срещу тежка травма в коляното, получено преди началото на сезона.

Останалите футболисти проведоха възстановителна тренировка след успеха в дербито с Ботев Пловдив.

Играчите на тима бяха разделени на две групи, като титулярите от срещата с "жълто-черните" направиха няколко обиколки в рамките на 15 минути, след което влязоха на процедури в тунела на стадион "Георги Аспарухов".

В същото време футболистите, които не взеха участие в мача с Ботев, тренираха с дубъла, като утре се очаква част от тях да играят срещу "канарчетата". Срещата между дублиращите отбори на двата тима е от 14:30 часа на новото помощно игрище на "Герена".