Стойчо пак скочи на съдиите, поклони се иронично на Лудогорец

снимка: БТА

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов нападна съдията на двубоя ЦСКА - Лудогорец (1:1), като иронично се преклони пред "европейското" поведение на "орлите". Той остана крайно разочарован от съдийските решения, видя две дузпи за "червените" и беше категоричен, че ЦСКА е надиграл тотално шампиона.

"Първо, прекланям се за пред феновете – за кой ли път доказаха, че стоят зад отбора и че са номер 1, нямаше как играчите да не възприемат това. Изнеохме силен мач", коментира Стойчо и продължи крайно иронично за съперника.

"Изключително европейско поведение на Лудогорец, те протестираха всичко и се разправяха със съдията. Ешпиньо ни показа среден пръст. Сужат ни за пример, кланяме им се.

Категорично ги надиграхме. Не съм изненадан от отсъжданията, очаквах го, имаше ситуация, при която Кайсара изрита Карачанаков, други ситуации на Моци и Анисе, да не говорим за Минев. Трябваше 20 фаула да направи, за да му се покаже картон. Цял мач ги пазеше играчите на Лудогорец!

Какво е, ако не е за червен картон това на Кайсара? Знаете ли защо играят така – защото им се позволява. Към всички нещата са ясни, само Лудогорец са богопомазани.  Разликата между нас и останалите е огромна – те са отбор, който струва милиони, ние сме 0 стотинки, има време да развием техните качества и ако успеем да запазим и да усулим състава. Ако стане, няма кой да ни спре", категоричен беше Стойчо, който беше уверен, че е имало и две дузпи за ЦСКА в мача.