Божидар Митрев се завръща в Левски?

Вратарят на Локомотив (София) Божидар Митрев е пред завръщане в Левски. Юношата на "сините" вече е провел предварителни разговори с фактори в управлението на "Герена" и се очаква в началото на януари да започне подготовка с тима, твърди в. "Меридиан мач".

Междувременно той ще се договори с ръководството на "железничарите" да прекрати своя контракт, като не е изключено дори да се откаже от няколко заплати, за да получи нов шанс в отбора на сърцето си.

Митрев е засипван с похвали от своя треньор в "Надежда" Владо Манолков и въпреки че допусна няколко грешки в мачове от "А" група, показва постоянство и възвръщане на формата.

В началото на кариерата си Божидар Митрев бе взет в първия тим на Левски от Станимир Стоилов и се конкурираше с Георги Петков и Николай Михайлов. По-късно за кратко той имаше статута на титуляр, но след привличането на Пламен Илиев стана ясно, че няма да бъде първи избор на треньора и реши да напусне.

Няколко месеца Митрев не успя да си намери отбор в чужбина и само поддържаше форма, след което подписа с Локо (Сф) по настояване на Емил Велев. Последният треньор извел Левски до титла е с основна заслуга за възвръщане формата на вратаря.