Паро Никодимов: Мачовете с Левски вече са леки контроли за ЦСКА

Най-успешният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов не спести похвали за представя­нето на отбора в първен­ството.

"Мачовете с Левски вече се превръщат в леки контроли за ЦСКА. Тези срещи са далеч от определението за дерби. Съперникът е много слаб. Гонзо каквото и да прави, черна­та писалка няма да пропише синьо.

В Херо е надеждата да състави по-качествена селек­ция и Левски да се събуди през пролетта. Но това е твърде далеч във времето, а и нека първо назначението на Дими­тров стане факт", коменти­ра Паро пред в. "Тема:Спорт".

"Ясно е, че ЦСКА ще се бори с Лудогорец. Но титлата ми­нава през задължителна поб­еда или минимум равенство с тях в предстоящия мач на "Армията". Ако ЦСКА загуби тази среща, ще е много труд­но да стане шампион.

Хубаво­то е, че няма друг отбор, кой­то може да спре ЦСКА. Пътят е разчистен, но авансът на този етап не е достатъ­чен", добави Никодимов.

"Този път почти нямам за­бележки към селекцията. Из­бегна се привличането на кад­ри като Сидибе и Хауърд и ма­шината се завъртя. Буш бле­сти най-много, а Василев и Сънди са перфектните черно­работници. Силва също при­тежава огромен потенциал, който има накъде да се развива", завърши бившият спор­тен директор на ЦСКА.