Явно ще преразгледаме целите си, призна Гонзо

снимка: БТА

Треньорът на Левски Георги Иванов - Гонзо изрази съжаление за днешната тежка загуба с 0:3 във Вечното дерби с ЦСКА.

Специалистът сподели мнение, че неговият отбор е допуснал твърде много грешки в защитен план, докато нападателите на тима не са оползотворили възможностите в атака.

"Левски показа по-бърз и динамичен футбол, докато ЦСКА показа повече ефективност. През първото полувреме контролирахме ситуацията, но точно когато играехме най-добре допуснахме два гола. През цялото първо полувреме доминирахме. Нормално е когато допускаш такива грешки да загубиш", посочи Иванов.

"ЦСКА се прибраха през второто полувреме и за нас стана по-трудно. В края рискувахме и вече останахме с трима защитници. Не може отбор като Левски да допуска такива елементарни грешки в дербито и да не реализира ситуациите си. Левски загуби тежко и нямаме оправдание", допълни Гонзо.

"Каквото и да си говорим в тези дербита е важен резултатът. Съжаляваме, но животът продължава. Ще опитаме да вземем възможно най-много точки до края на полусезона. Можехме да скъсим дистанцията от ЦСКА, но сега вече трябва да преразгледаме целите си. Явно вече ще се борим за влизане в тройката", призна още Георги Иванов.

Гонзо довери, че Левски със сигурност ще търси подсилване на състава си през зимата. "Разбира се, че имаме нужда от зимна селекция, но все още не можем да мислим за това".