Вуцов: Ако си отворя устата става страшно

снимка: Булфото

Треньорът на Ботев (Пловдив) Вили Вуцов бе много афектиран след загубата от Локомотив (София) с 1:3 на стадиона в софийския квартал "Надежда".

Вуцов нападна съдията Георги Димитров за някои негови отсъждания. "Канарчетата" очакваха дузпа за техния тим след игра с ръка в наказателното поле на домакините. Феновете дори нахлуха на пистата покрай стадиона като прекъснаха мача за няколко минути.

"Честитя на Локомотив. Не изиграхме добър мач. Не можехме да си подаваме, а само разчитахме на борба и единоборства," заяви Вуцов.

"За втори път обаче виждам нещо, което вече става тенденция. Като видях организацията за мача на съдията, кой е баща му и къде работи.. Ако си отворя устата някой ден ще стане страшно," добави Вуцов.

"Не съм доволен и от играта и от съдията. не може страничният съдия да ми казва, че главния е видял ама не иска да дава за ръка в наказателното поле. Няма какво да коментирам. За мен е обидно след такъв мач да се оправдавам. Аз не казвам че съдията свири за Локомотив, а просто свири срещу Ботев. То не бяха един два дейтал да ги коментираш. Просто беше решено мачът да не свърши на терена," каза още Вуцов.