Николай Гигов предложи четирима футболисти на Любо Пенев

снимка: Булфото

Собственикът на Локомотив София Николай Гигов даде съвет на националния селекционер Любослав Пенев, чието бъдеще бе поставено под сериозна въпросителна след двете загуби от Хърватия и Норвегия в последната седмица.

Минути след победата на "железничарите" над Ботев на стадиона в кв. "Надежда", Николай Гигов насочи вниманието на Пенев към четирима футболисти на Локомотив, които според него заслужават да бъдат част от националния тим на България.

"Аз не съм против Любо Пенев, защото знаете, че аз го предложих. Но когато играчите от чужбина не се представят на ниво, можеше да обърне внимание на тези от българското първенство. Например в нашия отбор може да погледне Александър Бранеков, Даниел Генов и Владислав Романов, дори и Иво Иванов, който в някакъв момент дори беше там. Просто да се даде шанс и на други хора", заяви Гигов, който е и част от Изпълкома на БФС.

Вратарят на Локомотив Божидар Митрев бе единственият футболист на "железничарите", който бе повикан за двете евроквалификации с Хърватия и Норвегия.