Проблеми със състава мъчат Балъков преди мача с Левски

снимка: pfclitex.com

Сериозни проблеми в отбрана мъчат старши-треньора на Литекс Красимир Балъков преди дербито срещу Левски на Градския стадион в Ловеч в неделя вечер.

Твърдият титуляр в защита Васил Божиков е аут заради контузия, а в същото време и Илия Миланов е под въпрос заради проблеми с адукторите, които го мъчат цяла седмица.

Младият талант на Литекс няма нито една тренировка през тази седмица, като именно българският национал замени Николай Бодуров в стартовия състав, след като той беше продаден на Фулъм срещу 1 милиона евро.

Под въпрос са още двама играчи. Александър Цветков има сходен на Миланов проблем и също не е тренирал, докато Армандо Ваюши има стомашни проблеми. Все пак албанецът се очаква да попадне в групата за мача и да бъде титуляр.

Добрата новина в лагера на ловчанлии е завръщането на Джаксън Менди към тренировъчния процес. Защитникът, който беше привлечен от ЦСКА, не игра в последните два мача на тима и имаше контузия, но е участвал в заниманията през последните дни и се очаква да излезе титуляр срещу Левски.