Ще успее ли ЦСКА да се измъкне от проблемите и да оглави А група?

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова смята, че ЦСКА няма да има проблеми с лиценза за участие в европейските клубни турнири.

Според ясновидката всички пари, които трябва да бъдат изплатени, ще бъдат изплатени и "червените" няма да загубят правото си да правят трансфери през календарната 2015-та година.

Теодора Стефанова предсказа специално за Sporta.bg победа за "армейците" в днешния мач с Марек, която ще изведе отбора на първо място в А група.

Гадателката на Берлускони очаква и успешно начало на Никола Спасов начело на Черно море, който приема тима на Локомотив (Пловдив) в събота.

Прогнозите на Теодора Стефанова за ЦСКА - Марек

"Първото полувреме ще започне добре за ЦСКА, които ще имат възможност и могат да открият резултата в началните минути на мача. Въпреки това обаче ни очаква един равностоен двубой. Марек ще успее да се изправи и виждам един епизод през първата част, когато "червените" ще спорят много със съдията.

Футболистите на двата отбора трябва да внимават с картоните като всички ще имат претенции към съдията. Второто полувреме ни очаква по-отворена игра от двата отбора. Марек ще заиграе по-добре в атака. В отбора на ЦСКА пък ще има принудителни смени. Марек ще се опита да изненада "армейците" с агресия и по-груба игра.

Определено Марек ще измъчи ЦСКА, но възпитаниците на Стойчо Младенов ще стигнат до успеха в края. Ще има дискусии за неотсъдена дузпа както и някои други спорни ситуации. Полицията да внимава с феновете, за да не се създава излишно напрежение между привържениците. Футболът преди всичко е игра за феновете. Напрежение ще има още преди началото на двубоя.

За ЦСКА виждам добри изяви на Маркиньос, Силва, Галчев и Карачанаков, докато за Марек Крум Бибишков и Милен Василев може да направят нещо по-различно. Феновете да внимават да не направят наказание за своя отбор.

Според мен проблемите на ЦСКА ще се решат защото парите ще бъдат платени и няма да има проблеми с лиценза и трансферите", сподели гадателката на Берлускони пред Sporta.bg.

Прогнозите на Теодора Стефанова за Черно море – Локо (Пд)

"Черно море ще започне много добре мача и ще търси победата на всяка цена. В Локо (Пд) пък са много мотивирани заради това, което се случва в клуба. Никола Спасов ще иска да изведе своя тим до победа и ще заложи на Симеон Райков и Миро Манолов, който може да се появи като резерва.

Всеки мач от тук нататък е много важен за "моряците", които не искат да са на последното място в А група. Мартин Камбуров ще бъде най-опасният за Локо (Пд) заедно с Бранимир Костадинов".