Първите думи на новия наставник на Лудогорец

снимка: Булфото

Днес новият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев даде първата си пресконференция на новия пост, след като снощи Стойчо Стоев беше освободен след разговор с клубното ръководство.

Новият наставник е част от "орлите" от години, като досега водеше дублиращия тим на шампионите, но сега ще трябва да "спасява" положението и ще води Лудогорец най-вероятно до края на сезона.

"Не мога да кажа, че се чъвствам странно, защото съм от самото начало с този клуб, аз съм човекът, който познава най-добре отбора", сподели на първата си пресконференция Дерменджиев по повод назначението си на поста "старши-треньор".

"Не съм притеснен, нито се плаша, отборът е много добър, тук са най-добрите футболисти в България и аз съм убеден в техните качества и възможности.

Новият треньор на Лудогорец не пожела да сподели какво ще подготви за двубоя срещу Партизан.

"Имам идеи за реванша срещу Партизан, но те естествено ще останат тайна. Разчитам футболистите да излязат психологически по-добре. Мачът ще бъде труден и заради публиката на съперника, но ние имаме възпоможности да го елиминираме.

За да започнем да отбелязваме голове, ще се опитаме да вдъхнем вяра и самочуствие на футболистите, защото те умения и качества имат", коментира още Дерменджиев.