Наско Сираков и Илияна Раева атакувани във Велико Търново

снимка: Булфото

„Синята“ футболна легенда Наско Сираков и неговата съпруга Илиана Раева са били обект на атака от страна на фенове на Левски.

Според председателят на федерацията по художествена гимнастика ултраси на „синия“ клуб са направили опит за конфронтация с нейното семейство във Велико Търново. Това се случва по време на промоцията на книгата на Наско Сираков - „Наско Сираков – Единакът“.

Илиана Раева разказа за случката в социалните мрежи като искаше да информира обществеността за този инцидент.

Ето и текста на Илияна Раева без редакторска намеса:

„Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!

Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дискредитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски"пристигнали от София "спонтанно" !

Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението.

Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни!

Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно /напълно знайно!/ защо! Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения!

Илиана Раева състезателка на "Левски" -световен и европейски шампион, треньор на

световни шампионки, треньор на бронзови медалистки от Олимпиадата в Атина 2004г  Наско Сираков футболист на "Левски" носител на бронзов медал от световно първенство и голмайстор на "Левски" за всички времена, 11 пъти шампион с "Левски" като футболист и ръководител.

Благодаря на всички търновци, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!"