Вижте първите думи на уволнения от Лудогорец Стоев

снимка: Булфото

Вече бившият старши-треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е останал разочарован от решението на Кирил Домусчиев да го освободи от длъжност, но въпреки това продължи да говори с уважение за "орлите".

След равенството 0:0 срещу Партизан в Шампионска лига ръководството на тима реши да махне Стоев, а на негово място да назначи Георги Дерменджиев - така, както беше уволнен преди година и Ивайло Петев.

"Как да коментирам - решение на собствениците. Те са хората с парите, те решават бъдещето на клуба, конкретно и моето. Това е коментарът ми", сподели опитният специалист пред ТВ+.

"Използвам момента да кажа, че благодарение на това, че бях в Лудогорец, създадох и треньорското си име в България и това няма как да го забравя. Имах прекрасни момчета в отбора си. Добри футболисти, с които изживяхме много хубави моменти.

Собствениците решиха, че сега е точният момент за промяна. Неприятно ми е, няма как. И аз имам чувства, но го приемам по-философски, защото треньорството е просто такъв занаят. Не можеш да си вечен в даден отбор.

В момента мисля да си почина. Да обърна внимание на съпругата си и децата си, тъй като бяха игнорирани в последната година. Времето ще покаже в каква посока ще се развие треньорската ми кариера", завърши Стоев.