Вечното дерби ще владее три часа телевизионния ефир

снимка: Булфото

Само ден ни дели от старта на 2-ия кръг в А група, който очевидно ще остане единствен фокус на водещите ни отбори след провала им в Лига Европа.

Над 7 часа спорт на живо в ефира на TV7 предстоят до неделя вечер, a студията преди срещите, самите мачове и всички интервюта ще се предават пряко и на сайтаagrupa.news7.bg.

В събота шампионът Лудогорец, който не се намира в най-добрата си форма гостува на традиционно тежък свой съперник – Черно море. Двубоят във Варна е от 18:00 ч., а студиото стартира половин час по-рано.

Ден по-късно е дербито ЦСКА – Левски, което, противно на спекулациите през седмицата, ще бъде излъчено по TV7 и сайта agrupa.news7.bg.

В 19:00 ч. започва прякото предаване от националния стадион "Васил Левски", а първият съдийски сигнал от Георги Йорданов ще бъде даден в 19:30 ч. До 22:30 ч. пък зрителите ще могат да гледат на живо и всички интервюта след края на мач №1 у нас. Това ще стане чрез първото издание на Спорт7 Live.

Понеделник, 28 юли, пък е денят за едночасовия обзор в Спорт7 на целия кръг със специални гости и репортажи от всички мачове.