Феновете на Лудогорец погнаха Рибейро

снимка: БГНЕС

Феновете на Лудогорец поискаха оставката на старши треньора Бруно Рибейро, който определено не оправдава очакванията в началото на сезона. Привържениците на шампиона обвиняват португалския специалист в съсипването на отбора и го призовават да си тръгне доброволно.

Само две победи в шест мача (четири загуби), срамно ранно отпадане в евротурнирите и загуба в мача за Суперкупата - това е статистиката на наставника.

Ето и съобщението, публикувано във фен страницата на Лудогорец (без редакторска намеса):

"Ние, феновете на Лудогорец няма да търпим издевателствата над нашия любим отбор. Вие, г-н Бруно Рибейро, съсипахте една добре работеща машина, жънеща успехи на европейската сцена.

Въпреки всичко което Ви е осигурено на Вас и на треньорския Ви щаб, вие продължавате да дърпате отбора към дъното. Вече няма и следа от изградения тим от Ивайло Петев, надградения от Стойчо Стоев и евробоеца на Георги Дерменджиев.

Това от снощи бе само началото, тепърва предстои Разград да Ви се стори тесен, г-н Рибейро! Ние заставаме зад нашия отбор и очакваме вашата оставка, за да може отново да завалят успехите!

Demissão, Bruno Ribeiro! Get out from our favorite club!"