Владимир Гаджев повежда Левски към победа във Вечното дерби

снимка: Булфото

Един от лидерите на Левски - Владимир Гаджев, по всяка вероятност ще излезе като титуляр във Вечното дерби срещу ЦСКА в неделя от 19:30 часа на стадион "Васил Левски".

Двата отбора се изправят един срещу друг във втория кръг от А група, а бившият капитан на "сините" е гласен за титуляр от испанския наставник Хосе Мурсия Гонсалес, който го остави на пейката при равенството срещу Локомотив (Пловдив).

Причината за това беше забавената подготовка на играча заради опита му да се уреди с трансфер в Западна Европа, както и контузията, която получи при сблъсък с играч на Берое по време на контролата между двата тима.

В момента Гаджев е в добро състояние и тренира на пълни обороти, като вероятно в стартовия състав той ще смени Роман Прохазка, който разочарова срещу "смърфовете", или Героги Сърмов.

Към момента сигурни титуляри срещу "червените" изглеждат Мигел Бедоя, Луис Педро, Валери Божинов и Валери Домовчийски. Промени няма да се правят и в защитата, която отново ще е съставяна от Минев, Стойчев, Белаид и Крумов.

Друга въпросителна пред Мурсия е дали да не заложи на Радослав Димитров по дясното крило и да премести Бедоя зад двамата нападатели.