Погба: Не сме фаворити, но това е финал

снимка: БТА/AP

Футболистът на Ювентус Пол Погба призна, че отборът на Барселона има най-доброто нападение в света и е фаворит на финала на Шампионска лига. Френският национал добави, че "старата госпожа" ще даде всичко от себе си, за да триумфира в турнира.

"Обичам да ги гледам как играят (Барселона), но бих още повече ще ми хареса да ги гледам в събота как падат. Знаем, че не сме фаворити, но това е финал. Ще дадем всичко от себе си, защото няма какво да губим и никога не знаеш какво може да се случи. Барса са най-добрите и имат най-добрата атака в света", сподели Погба пред френското издание "L’Equipe".

Френският национал добави, че няма желание да напуска отбора на Ювентус.

"Никога не съм казвал, че финалът в Берлин ще ми бъде последния мач (с екипа на "бианконерите"). Хората вярват, в каквото си искат", добави французинът.

Погба не пропусна и да похвали четирикратния носител на Златната топка Лионел Меси и заяви, че винаги се е възхищавал на суперзвездата на каталунците.

"Да играя срещу Меси е сбъдната мечта. Той е най-добрият футболист в света".

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед коментира и критиките на треньора Масимилиано Алегри, които бяха отправени към него.

"Винаги са се случвали такива неща между мен и наставниците. Но аз съм си такъв и не правя нищо нарочно, когато го чуя това, се събуждам и си отварям очите. Искам да покажа, че това, което се каза за мен, не е истина", завърши Погба.