Ламбърт: Уважавам Лудогорец, нямаха късмет в първия мач

снимка: БТА/AP

Нападателят на Ливърпул Рики Ламбърт отдаде заслуженото уважение на Лудогорец преди дългоочаквания сблъсък между двата отбора утре от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в 5-ти кръг от Шампионска лига.

Ламбърт най-вероятно ще има за задача да поведе атаката на мърсисайдци в отсъствието на контузения Марио Балотели. Английският нападател, закупен през лятото от Саутхямптън, заместваше Супер Марио и през уикенда в 12-ия кръг на Премиършип, като дори отбеляза първия си гол през сезона, но Ливърпул отстъпи с 1:3 от Кристъл Палас.

Поредното неубедително представяне на мърсисайдци в първенството значително повиши напрежението около мениджъра Брендън Роджърс.

“Брендън Роджърс има пълната ни подкрепа, но според мен ние, футболистите, сме виновни за загубите напоследък и конкретно за последната от Кристъл Палас (1:3 в събота).

Утрешният мач ни дава шанс да продължим участието си в Европа и ние трябва да се възползваме от него. Всеки един от нас иска победата. В момента има известен проблем с увереността на момчетата, защото още се сработваме. Важното е да подобрим представянето си и съм сигурен, че това ще се случи съвсем скоро.

Уважавам Лудогорец. те са много добре тактически построен отбор. Може би те нямаха късмет в някои от мачовете - срещу нас на “Анфийлд” и срещу Реал Мадрид“, отчете Ламбърт.