Невъзможно е Балотели да се върне в Италия

снимка: БТА/AP

Няма никакъв шанс италианският нападател на Ливърпул Марио Балотели да се върне в родината си и отново да заиграе в Серия А, твърди агентът му Мино Райола. Както е известно, острието премина от Милан в Ливърпул за 20 милиона евро през лятото на 2014-та година, но липсата на забележителни постижения до момента с екипа на мърсисайдци започна слухове за евентуалното му завръщане на Ботуша.

Един от бившите му клубове – Интер – е сред спряганите дестинации за Супер Марио, особено след като Роберто Манчини отново е начело на „нерадзурите“, но Мино Райола категорично отрече да има възможен такъв вариант.

„Завръщане в Интер е невъзможно. Не заради Манчини, а поради причини, за които не си струва да говорим“, коментира един от най-известните футболни агенти, вероятно визирайки финансовия феърплей на УЕФА и липсата на платежоспособност от страна на „нерадзурите“.

„Дори Наполи не е вариант за Марио. Той просто няма да се завърне в Италия“, коментира накратко представителят на Балотели, имайки предвид, че Наполи са най-активни в трансферите от италианските клубове през последните две години и хвърлят най-много средства за нови играчи.

Марио Балотели в момента се възстановява от контузия, която не му позволи да вземе участие в последния двубой на Ливърпул от Висшата лига – гостуването на Кристъл Палас (1:3), но той може да бъде на линия за двубоя от Шампионска лига с Лудогорец.