Странно: Ливърпул няма да тренира за мача с Лудогорец

Делегацията на английския футболен гранд Ливърпул пристига в България във вторник (25 ноември) в 19:20 часа на летище "София". 

Интересното е, че 5-кратните европейски шампиони няма да имат официална тренировка на Националния стадион "Васил Левски" в София преди мача, съобщиха домакините от Лудогорец. 

Първоначално разградчани бяха обявили, че официалното занимание на Ливърпул ще се проведе от 19:00 ч. и ще бъде открито за медиите в първите 15 минути.

Българският шампион не уточнява, каква е причината за това най-малкото странно решение на мърсисайдци, като се предполага, че промяната е настъпила в последния момент.

Лудогорец посреща Ливърпул в последното си домакинство от историческото си дебютно участие в групите на Шампионска лига в сряда (26 ноември) от традиционния за турнира час - 21:45.

Двубоят се явява директен сблъсък между "орлите" и "червените" в битката им за продължаване в Европа и през пролетта. 

Другото ново е изместването на началния час на пресконференцията на Брендън Роджърс. Първоначално бе обявено, че тя ще е във вторник от 18:00 ч., а днес от Лудогорец информираха, че началният час на брифинга на Роджърс ще е 20:00 ч. в зала "Родина" на "Васил Левски".

Пресконференцията на Лудогорец също бе изместена малко по-назад във времето и ще започне в 19:00, вместо в 17:30, както бе първоначално оповестено.

Тренировката на "орлите" е без промяна в начален час - 20:30 на Националния стадион, като ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути.

Мачът Лудогорец - Ливърпул се очаква с огромен интерес в България, като “Васил Левски” ще се пука по шевовете.

Вчера от Разград съобщиха, че до момента са продали 37 000 билета, което е почти пълният капацитет на съоръжението, като се има предвид и че феновете на Ливърпул са изкупили цялата полагаща им се квота от 2150 талона, а останалите в свободна продажба пропуски бяха едва 3000 днес - два дни преди решаващия сблъсък.