Капитанът Дяков: Върви ни на този стадион

снимка: Булфото

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков демонстрира спокойствие наравно с радостта си от първата победа в Шампионска лига, която за България е първа в историята на родните участия в турнира.

Голът на Минев в 91-ата минута съвсем преобърна ситуацията в групата, защото изкачи Лудогорец на второ място в класирането заради по-добрата голова разлика от останалите съперници Ливърпул и Базел.

„Явно ни върви на този стадион, бележим в последните минути, победихме много стойностен отбор. Нашата група е с много силни отбори, всеки мач играе да покажем най-доброто от нас.

Публиката ни даде сили и им благодаря Базел много добре се защитаваше, но успяхме да отбележим и да се поздравим с историческа победа.

Много се бяха затворили, тотално доминирахме и мисля, че нашият отбор е много стойностен и много ни подценяват. Ние обаче ще показваме че имаме класа и мъжество.

Спор няма, ще е трудно в следващия мач. Мачът ще е различен, но се надявам да излезем със самочувствие и вече каквото покаже на терена битката“, каза Дяков пред bTV.