Треньорът на Базел очаква две победи за Реал срещу Ливърпул

снимка: Guliver/Getty Images

Наставникът на Базел Паоло Соуса заяви, че според него Реал Мадрид няма да има никакъв проблем срещу Ливърпул и ще спечели двата си мача в груповата фаза на Шампионската лига.

Отборът на Базел гостува в София на Лудогорец в сряда от 21:45 часа. В същото време Ливърпул приема тима на Реал Мадрид, а две седмици по-късно отборите просто ще разменят домакинството си за следващия сблъсък в груповата фаза.

Португалският специалист е много надъхан след победата на неговия тим над Ливърпул, която дава много шансове на швейцарците да продължат напред, но трябва да минат през Лудогорец.

"За Ливърпул ще бъде много трудно защото Реал Мадрид има шанс да спечели и двата мача. Те са в страхотна форма, с големи играчи и бележат всеки мач. Роналдо е фантастичен, но имат и много други играчи. Гарет Бейл е много важен за отбора," заяви Соуса.

"Ливърпул имат много добри нови играчи и могат да играят успешно с трима в атака. Ние обаче трябва да се фокусираме върху нашата игра и да гледаме напред." добави Соуса.