Домусчиев: Знаех, че резултатът няма да е галактически

снимка: Булфото

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана доволен от играта на отбора срещу Реал (Мадрид) в груповата фаза на Шампионска лига, но също сподели мнението си, че отборът му е бил ощетен при загубата с 1:2 от европейския клубен шампион.

„Тъжен съм, защото пак видяхме, че светът на богатите не е за нас, бедните. Продължаваме да преследваме целите си, а те са – победи над Ливърпул и Базел. Борбата ни е за второто място. Аз знаех, че момчетата ще играят добре. Говорихме си на обяд, че от този мач няма какво да загубим, а само можем да спечелим.

Знаех, че резултатът срещу нас няма да е галактически. Стана ми много болно за момчетата – играят добре, а губят. След мача отидох до автобуса на отбора, а отпред фенове ми искаха автограф. Казах им „Извинете, аз не съм играл“. Мисля, че спечелихме симпатиите на много хора“, каза Домусчиев пред ТВ7.

За него всички играчи са като деца, а Марселиньо в очите му е не по-слаб играч от Кристиано Роналдо. Босът призна, че Шампионската лига е превзела мислите на футболистите и на тях просто не им се играе в родното първенство.

„Очаквам обаче да си изкараме яда върху Славия“, каза още Домусчиев. Той сподели също, че хората от Реал са останали много доволни от гостоприемството, което им е било оказано в България.

„Аз по принцип съм добър домакин като всеки българин. Българите сме така – може да гладуваме после една седмица, но за госта ще извадим всичко на трапезата“, допълни собственикът на Лудогорец.