Касияс: Допуснахме гол, но успяхме да обърнем Лудогорец

снимка: БТА

Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс коментира трудния успех на "кралския клуб" над Лудогорец в София.

"Белия балет" се наложи с 2:1, като "орлите" поведоха с ранен гол на Марселиньо, но след това действащият шампион стигна до пълен обрат след попадения на Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

"Знаехме, че излизаме срещу труден съперник, който ще се хвърли в мача и ще го направи труден за нас. Точно това се и получи - допуснахме ранен гол и след това трябваше да се съвземем.

След това успяхме да се върнен и да обърнем мача. Голът, който допуснахме е минус, но важното е, че успяхме да вземем победата.

Направихме още една крачка напред в турнира, а тази победа означава, че все още държим бъдещето в собствените си ръце", коментира Икер Касияс след двубоя с Лудогорец в Шампионска лига.

"Следва мач с Ливърпул, който ще бъде грандиозен, защото те ще търсят задължителна победа. Сигурен съм, че ще се получи истинско зрелище, каквото прилича за сблъсък между два велики отбора.

Преди това обаче имаме мач с Атлетик Билбао в Испания -друг важен двубой, който трябва да изиграем и да вземем 3-те трочки преди паузата", добави испанският национал.