Моци: Ако играем като отбор ще спрем Роналдо и Бейл

снимка: БТА/AP

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви на официалната пресконференция преди двубоя с Реал Мадрид, че очаква защитата на българския шампион да се справи с големите звезди на испанския клуб ако играе като отбор.

"Няма какво да се каже за този мач. Излизаме срещу може би най-добрият отбор в света в момента и се надявам да направим добър мач. Искаме да повторим играта си срещу Ливърпул. Знам, че ще е трудно, но ще се борим за добър резултат," заяви Моци.

"Това са може би най-добрите футболисти в света, но ако играем като отбор можем да спрем Роналдо и Бейл. Всеки си мечтае да играе срещу най-големите в света и ще дадем всичко от себе си в този мач. Искаме добро представяне в Шампионската лига.

"Бях много щастлив след като хванах дузпите на Стяуа, но това беше отдавна и се опитвам дори да го забравя. Най-важното е, че се класирахме за Шампионската лига. Не искам да говоря за това, защото остава един ден до мача с Реал Мадрид," добави Моци.

Моци накрая говори за това с кой би си разменил фланелката и дали ще представлява Румъния в този мач.

"В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния. Не мисля за това с кой да си разменя фланелката , а мисля за футбол," завърши Моци.