Дерменджиев: Не се притесняваме от галактическия отбор на Реал Мадрид

снимка: БТА

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе много уверен на пресконференцията преди двубоя с Реал Мадрид.

Както е известно утре двата тима ще премерят сили на стадион "Васил Левски" от 21:45 часа.

Треньорът на българския шампион сподели, че никой в разградския тим не се притеснява от именития си съперник, който спечели Шампионската лига миналия сезон.

"Аз съм треньор на Лудогорец и мога да кажа,ч е съм горд от това,ч е приемаме отбора на Реал Мадрид в България. Двубоят с Левски от преди няколко дена вече е в историята. Гледаме напред," заяви Дерменджиев.

"Много добре знаете какъв е бюджетът и колко струват футболистите на Реал Мадрид. Това е един галактически отбор. За нас ще бъде въпрос на чест да излезем срещу най-големия отбор в света. Разликата в класите е много голяма и, но нашите футболисти са подготвени и ще играят така както могат, а резултата ще го видим накрая," добави Дерменджиев.

Съвсем отговорно и честно ви заявявам, че не се притесняваме от Реал Мадрид. Пак казвам, че за нас е чест да играем срещу тези футболисти, но няма от какво да се притесняваме. Това са най-добрите играче и ние ще излезем срещу отбора с 10 спечелени титли в турнира," каза още Дерменджиев.

Дерменджиев беше попитан на какво се дължи този факт, че понякога Лудогорец печели мачовете си в последния миг, а друг път ги губи също в последния миг.

"Това са двата полюса на футбола. Когато губим в последната минута, значи не сме били концентрирани. Когато печелим по този начин, значи сме били на 100 % концентрирани. Отборът е подготвен добре, водени са разговори на тема да няма притеснение. Нашите момчета ще дадат най-доброто от себе си и трябва да бъдат спокойни в този мач, завърши Дерменджиев.