Невиждана истерия: Свършиха билетите за секторите А и В

снимка: Булфото

Билетите за Сектор А и Сектор В за трите двубоя на Лудогорец в Шампионската лига свършиха.

Близо час отне на феновете от цялата страна да закупят ценните хартийки. Както е известно днес ръководството на Лудогорец пусна пакетните билети за трите домакински двубоя на тима -  - на 1 октомври с Реал Мадрид, на 22 октомври с Базел и на 26 ноември с Ливърпул.

Става въпрос за около 14 хиляди билета. Както е известно УЕФА затвори блок 32 от Сектор В. Също така част от местата в сектор А бяха раздадени предварително за притежателите на абонаментни карти и детско юношеските школи.

Лудогорец пусна билети за всички сектори в цяла България на различни пунктове. Истерията за билетите е огромна като в момента се продават билети за Сектор Б и Г. Това са и най-големите сектори, които събират най-много хора.

Също така се продават и билети за сектори "Лъвчета" които представляват клетките между централните сектори и тези зад вратите.

"Информацията, която имам към момента е, че има много скоростно продаване по всички каси. Ние имаме повече от 20 пункта, където се продават билети. Доколкото знам има над 14 хиляди пакета продадени в рамките за час. Навсякъде продаваме билети за всички сектори. Това е електронна система и според нас много бързи са изчерапни някои количества," заяви Ангел Петричев.

"Ремонтът на стадиона върви много добре и за съм много спокоен за това как ще се представим срещу Реал Мадрид. Продажбите на фланелки на Моци също вървят много добре и това показва, че като се прави нещо правилно маркетинга върви. Много се търсят артикули на Лудогорец и разширяваме сериозно мрежата си от магазини в цялата страна," добави Петричев.