Кирил Домусчиев взриви футбола, прицели се в скалповете на Реал Мадрид и Ливърпул

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев шокира футболната общественост в Англия и Испания, след като постави нечувана цел пред "орлите" още при дебютното им участие в групите на Шампионска лига.

"Целите пред Лудогорец са да бъде или втори, или трети в тая група", отсече Домусчиев, като по този начин отправи сериозно предизвикателство към носителите на общо 15 титли в турнира Реал Мадрид и Ливърпул, за които се счита, че са абсолютни фаворити за излизане от потока на българския шампион.

Кирил Домусчиев говори пред камерата на bTV, в което сподели изключително интересни неща, включително и че, ако в България има 150-хиляден стадион, то Лудогорец ще го напълни за мача с Реал Мадрид.

“Ние трябва да излезем от тая група. Дали като втори, защото аз продължавам да съм оптимист, че можем да бъдем втори или трети и да продължим, съответно в Шампионска лига или Лига Европа. Това са целите пред клуба.

Те не са да вкараме два или три гола и да кажем: “Вкарахме 2-3 гола и изпреварихме с един гол Левски или взехме 1 или 2 точки… Целите пред клуба са да бъде или втори, или трети в тая група”, категоричен бе собственикът на “орлите”.