Трябваше ли да бъде зачетен голът, с който Георги Миланов препарира Рома? (ВИДЕО)

Българският национал Георги Миланов отбеляза страхотно попадение при гостуването на ЦСКА (Москва) на Рома в Шампионска лига снощи, но то не бе зачетено от съдиите.

И без него обаче Миланов и съотборниците му допуснаха тежка загуба с 5:1 на "Олимпико" от вдихновения тим на римските "орли", за който това бе завръщане в турнира след 4-годишна пауза.

Всичко за срещата Рома - ЦСКА (Москва) - СНИМКИ, ВИДЕО И АНАЛИЗ на ТОЗИ ЛИНК>>

Една от най-спорните ситуации в мача бе свързана с българския халф на "армейците" Георги Миланов. Той изнесе поредния си силен мач за ЦСКА, а през втората част негов превъзходен гол не беше зачетен.

Българският национал отбеляза рядко красиво попадение, след като овладя една топка на границата на наказателното поле и отправи истински снаряд към вратата на домакините. Коженото кълбо разтресе напречната греда, след което, както се видя и на телевизионните повторения, премина голлинията, но това не бе видяно от главния съдия и страничния съдии и попаението не бе зачетено.

Тупалката, с която Георги Миланов препарира вратаря на Рома на "Олимпико", може да видите към 2:45 минута на видеото и сами да прецените трябваше ли този шедьовър да не бъде зачетен: