Юношите на Лудогорец разгромени от Ливърпул

снимка: liverpoolfc.tv

Юношеският отбор на Лудогорец записа злощастен дебют в Юношеска лига на УЕФА – еквивалент на Шампионска лига, но за тимове с играчи под 19-годишна възраст. Форматът на дебютиращия този сезон турнир е същият като истинската Шампионска лига, така че на малките „орли“ им предстои да играят още с Реал Мадрид и Базел.

Юношите на Лудогорец бяха разгромени с 0:4 от Ливърпул часове преди представителните отбори на двата клуба да се изправят един срещу друг на „Анфийлд“. Двубоят на тийнейджърите се проведе на стадион „Ленгтрий Парк“ и се разви крайно злощастно за българските футболисти.

До 30-ата минута „орлите“ удържаха резултат 0:0 с нелоша продукция на терена на по-именития си съперник, но след това за по-малко от четвърт час инкасираха цели три попадения.

Синклер откри резултата след половин час игра, а в 38-ата минута Клиъри покачи на 2:0. 60 секунди по-късно О'Ханлън се разписа за 3:0, а крайното 4:0 бе фиксирано отново от Синклер три минути преди последния съдийски сигнал.

Възпитаниците на Атанас Димов отправиха 4 удара към противниковата врата, но вратарят на домакините отрази всичките три, които попаднаха в обсега му.

Всичко преди мача Ливърпул - Лудогорец можете да видите на ТОЗИ ЛИНК!