Дерменджиев: За Лудогорец е чест да играе с Ливърпул

снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде официалната си пресконференция преди утрешното гостуване на Ливърпул в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Пред "орлите" предстои историческо първо участие в надпреварата, като българският шампион получава страхотния шанс да стартира кампанията си на светинята "Анфийлд".

След като мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс вече говори пред медиите, сега това стори и българският му колега, под чието ръководство разградчани спечелиха битката със Стяуа в плейофите на турнира.

"Изпитваме голям респект както към Ливърпул, така и към "Анфийлд", който е митичен стадион. За нас е голяма чест, че ще играем срещу този отбор", заяви Дерменджиев пред журналистите.

Специалистът отново заяви очакванията си, че Лудогорец няма да приключи участието си в Шампионска лига с нулев актив от точки.

"Надяваме се, че ще спечелим точки от шестте мача. Играеш толкова, колкото ти позволят, но ние имаме своя изграден стил. Винаги опитваме да играем атакуващо, но ако се наложи и ще се защитаваме", обясни Дерменджиев.

Наставникът на Лудогорец потвърди, че дебютантът Милан Борян ще застане на българската врата в утрешния двубой, след като канадският национал бе успешно картотекиран в часовете преди мача.

"Получихме потвърждение от УЕФА за Милан Борян. Той ще пази утре. Не може да си позволим да допуснем грешка. Всичко е съгласувано с УЕФА", потвърди Дерменджиев.

Всичко преди мача Ливърпул - Лудогорец можете да видите на ТОЗИ ЛИНК!