Дерменджиев разкри кое го притеснява най-много за мача с Ливърпул

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев има притеснения около вратарския пост преди първия мач на "орлите" от груповата фаза на Шампионска лига срещу Ливърпул.

Лудогорец открива дебютната си кампания в групите на турнира с гостуване на митичния "Анфийлд" във вторник (16 септември) от 21:45 часа българско време.

Шампионите се презастраховаха и тръгнаха за Англия с младите Георги Аргилашки и Емил Господинов, след като титулярът Владислав Стоянов е наказан, а Иван Чворович - контузен.

Заради вратарската криза в отбора светкавично бе привлечен канадският национал Милан Борян, но в Разград още чакат жълтата му карта, за да може той да бъде картотекиран в БФС и УЕФА. Очаква се това да стане днес, но Дерменджиев няма как да не мисли за това.

"Най-голямото ми притеснение е свързано с вратарския пост. Трябва да заложим на новото ни попълнение, което има едва няколко тренировки с отбора.

Не ни е страх от Ливърпул. Има респект, което е нормално, но не заминаваме като обречени. Наясно съм със състава, но ще го обявя непосредствено преди мача", коментира Георги Дерменджиев преди заминаването на шампионите на летището в София.

Всичко за двубоя Ливърпул - Лудогорец можете да проследите наТОЗИ ЛИНК!