Ето ги цените на билетите за Лудогорец с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел

От Лудогорец обявиха официално цените на домакинските мачове с Реал Мадрид, Базел и Ливърпул в групите на Шампионска лига. Продажбата започва на 12 септември. 

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на Националния стадион "Васил Левски" ще работят в пълния си капацитет. Списък на всички пунктове можете да намерите на клубния сайт и на eventim.bg.

Лудогорец ще спази обещанието си и до събота – 6 септември включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на Клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на "орлите".

Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул.

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора и в трите мача от най-престижния клубен турнир. 

Цените на билетите варират от 35 до 100 лв., в зависимост от съперника:

Отбор

Сектор А

Сектор Б

„Лъвчетата“

Сектор В

Сектор Г

ФК Реал Мадрид

100 лв.

50 лв.

60 лв.

75 лв.

50 лв.

ФК Базел

80 лв.

30 лв.

40 лв.

60 лв.

30 лв.

ФК Ливърпул

90 лв.

45 лв.

55 лв.

70 лв.

45 лв.