Реал Мадрид хвърля Роналдо срещу Лудогорец

снимка: Guliver/Getty Images

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо ще бъде готов за Реал Мадрид за мача с Лудогорец от втория кръг в груповата фаза на Шампионска лига.

"Орлите" започват с гостуване на завърналия се в надпреварата Ливърпул на митичния "Анфийлд" на 16 септември. Мачът Лудогорец - Реал Мадрид на Националния стадион "Васил Левски" пък е на 1 октомври.

До сблъсъка между 10-кратния крал на Европа и българския дебютант има повече от месец, но вече истерията за билети вече започна. Феновете отсега се чудят как ще си набавят билети, като се очаква интересът към ценните хартийки, най-евтините от които ще бъдат по 50 лева, да бъде безпрецедентен за родният в последните години.

"Васил Левски" със сигурност щебъде пълен до краен предел, а добрата новина за родните запалянковци ек, че защитаващият титлата си Реал ще дойде в България със всичките си звезди, включително най-ярката - Кристиано Роналдо.

Настоящият кавалер на Златната топка не взе участие при шокиращата загуба на "кралския клуб" от Реал Сосиедад в Ла Лига (4:2), защото се възстановява от контузия, но ще бъде възстановен до една седмица, както самият той призна пред испанските медии.

"В момента всекидневно преминавам през различни терапии. Вече започнах да бегови упражнения и правя някои неща на терена. Като цяло се чувствам много добре. Със сигурност след една седмица ще бъда готов", сподели Роналдо, който днес, заедно с пилота от Формула 1 Джейсън Бътън участва в промоционално събитие в испанската столица Мадрид.

Наставникът на "кралския клуб" Карло Анчелоти коментира след жребия, че няма да позволи никакво подценяване и ще заложи на всичките си налични футболисти за мачовете от групите на Шампионска лига.

Това означава, че новият "Галактико" ще  дойде в България с всичките си звезди - Роналдо, Гарет Бейл, Хамес Родригерс, Тони Кроос, Карим Бензема, Лука Модрич и останалите.