Домусчиев: Не знаем още къде ще играем мачовете си от ШЛ

снимка: Булфото

Ръководството, футболистите и фенвоете на Лудогорец Разград изпълниха мечтата си, след като българският първенец победи Стяуа Букурещ с 6:5 след изпълнение на дузпи и се класира за груповата фаза на Шампионската лига.

Той добави, че все още не е ясно къде разградчаните ще играят предстоящите си три мача срещу европейските грандове от турнира.

"Изпълнихме си мечтата. Предполагам, че всички сте имали силни усещания, а моите емоции просто не мога да ги опиша. Рано е да говоря, но наистина имах усещането, че ще елиминираме. Много положения изпуснахме, но голът се печеше. Малко загубих надежда след изгонването на Владо, но после ме удари, че Моци ще направи чудото. Ще предложа на феновете новата трибуна в Разград да се казва 'Моци'", каза Домусчиев.

"Не знам къде ще играем. Ако ни разрешат, ще играем тук. Ако не, където и да е другаде. Искаме да радваме колкото може повече хора, защото аз лично съм сигурен, че стадионът ще бъде пълен в следващите мачове. Трябва обаче да направим инвестиции в националния стадион, защото държава от година и половина не може да монтира таблото. Ще направим някое дарение за стадиона и ще направим някаква реконструкция, ако това е проблемът", добави той.