Успехи за Гришо и Лудогорец, какво се случва с Левски и ЦСКА, и симулира ли Кличко

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова направи сензационни разкрития пред Sporta.bg за това каква ще бъде съдбата на българските грандове ЦСКА и Левски.

Според Теодора Стефанова напрежението и проблемите в Левски ще се задълбочат и до края на годината ще има големи промени в отбора, като не е изключено Тодор Батков да се раздели с част от акциите си.

Ясновидката прогнозира добри новини за другия гранд ЦСКА. „Червените“ ще намерят спонсори и ще усетят по-голяма стабилност. Може да се появят и нови хора в ръководството.

Гадателката даде своите прогнози за двубоя на Лудогорец срещу Стяуа и първата битка на Григор Димитров на US Open.

Освен това Теодора Стефанова сподели и своите виждания за отложения двубой между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Според нея контузията на украинеца е истинска, но той наистина изпитва голямо уважение към Кубрат.

- Ще успее ли Лудогорец на влезе в Шампионската лига?

Лудогорец ще започне силно с атаки още от първото полувреме. Стяуа ще се брани повече в началото на мача, но и двата отбора ще търсят атаката в този мач. Румънците ще тръгнат напред след 10-тата минута, като и двата отбора ще имат възможност за бърз гол. Първото полувреме ще бъде равностойно, но може да се случи скандална ситуация с отменен гол на българския отбор или засада за Лудогорец. В края на полувремето Стяуа ще погледне към вратата на разградчани, но вратарят Владо Стоянов ще блесне с пълна сила за своя отбор.

Напрежението ще нарасне през второто полувреме и съдията ще даде нарушение близо до вратата или ще изгони футболист на гостите. В Лудогорец трябва да са много внимателни, като българите ще водят играта, но арбитъра може да направи някоя грешка. Не виждам как мача ще се реши в редовното време. По-скоро виждам тежка и изстрадана победа с дузпи на Лудогорец, която ще класира отбора в Шампионската лига за първи път. Георги Дерменджиев ще излезе в същата формация, но може да направи принудителна смяна през първото полувреме. В герои за Лудогорец виждам Марселиньо, Хамза, Мишо Александров и евентуално Мисиджан през втората част ще блесне. Виждам защитник на Лудогорец, който ще направи добър мач, но всички ще говорят за вратаря на Лудогорец след мача. Стяуа ще имат своите моменти в мач и своите положения пред вратата на Владо Стоянов. Голямата звезда на тима Танасе е под въпрос за този мач, но ще играе и ще бъде един от най-добрите за своя отбор."

- Какво да очакваме от първия мач на Григор Димитров на US Open?

- Григор Димитров го очаква много силен старт на US Open. Хасковлията е много надъхан и мотивиран за успех. Той се намира в страхотна форма в личния живот и в професионалната си кариера. Той се развива страхотно през 2014 година, като неговата силна енергия работи изцяло в негова полза.

- Защо Владимир Кличко поиска да отложи мача с Кубрат Пулев?

- Ще има мач между Владимир Кличко и Кубрат Пулев. Контузията на Кличко не е симулация, защото не може да си измисляш контузия. Кличко изпитва болка със сигурност от тази своя травма и затова не иска да се бие. Но украинецът със сигурност е силно притеснен от конкуренцията на Кубрат Пулев. Той в никакъв случай не подценява българина."

- Какво се случва с българските грандове Левски и ЦСКА, и да очакват ли феновете по-спокойни дни? Какво виждаш за мачовете Левски - Черно море и Локо (Пд) - ЦСКА в следващия кръг?

В Левски отново напрежението нараства с всеки изминал ден. Феновете не бяха доволни и очаквам нещо много голямо да се случи. След загубата от Литекс всички бяха изненадани и дори самият Гонзо. В Левски няма хармония и обединение около играчите. Има едно постоянно напрежение, което не им дава възможност да покажат своите възможности. Сега Левски иска нов нападател да им помогне срещу Черно море, но това няма да се случи и „сините“ ще стигнат най-много до равен. Има голяма възможност „моряците“ да постигнат и изненадваща победа в София. Левски ще иска победа, но в крайна сметка равностоен мач и в последната минута Симеон Райков може да изненадата своите бивши съотборници.Независимо от загубата обаче Левски ще играе по-добре отколкото срещу Литекс. Въпреки загубата Гонзо ще остане доволен, но това няма да помогне на напрегната ситуация в клуба.

ЦСКА тръгва много мотивирано, но пък и Локо (Пд) ще търси победата. Първото полувреме много силно за „червените“. Втората част пък „смърфовете“ ще имат своите 15-20 минути, когато ще бъдат много опасни. Виждам една игра с ръка и много протести. Трябва да внимават играчите да не ескалира напрежението за червен картон. Победата в този мач е за  ЦСКА. Виждам нови спонсори и нови неща в ръководството, които ще помогнат много на отбора и той ще тръгне нагоре. В Левски ще има големи промени до края на годината. Една голяма част от акциите ще бъдат продадени и предстоят различни неща за клуба. Нови хора, ново ръководство и т.н. докато Гонзо ще получи предложение за работа от чужбина."

Накрая гадателката на Силвио Берлускони предрече и победа на Цвети Пиронкова над Йелена Янкович на US Open.