Вили Вуцов няма да застане начело на Левски

снимка: Булфото

Велислав Вуцов няма да е треньор на Левски при новото ръководство. Специалистът бе спряган като задължително условие на следващия мажоритарен собственик Михаил Михайлов.

Той вече е водил преговори с Наско Сираков, който е гласен за президент на "сините". Легендарният нападател обаче се притеснява, че не е удачно след Петрович на пейката да седне Вуцов, и е обяснил деликатната ситуация.  В последните дни става все по-вероятно Джуниър изобщо да не се завърне на "Герена" под каквато и да е форма.

Причината за това е, че запалянковците са абсолютно против Вуцов пак да е в синия клуб, независимо каква длъжност ще заеме и какви ще бъдат правата и задълженията му. Организираните фенове са дали ясни сигнали, че Велислав не е искан от тях и ако никой не се съобрази с техните настроения, ще има разправии, които на този етап не са никак желателни. За момента отговорните фактори на "Герена" бягат от темата за смяна на собствеността, след като бившият член на УС Георги Марков пусна бомбата, че Левски съвсем скоро ще има нов собственик.

Само треньорът Люпко Петровичсподели, че подобни информации въобще не го стряскат, защото през кариерата си е видял какво ли не. "Мога да си тръгна по всяко време", отсече наскоро сръбския специалист. След 0:0 в Марибор обаче Петрович сериозно е заздравил позициите си. Припомняме, че смяната на Стоев с Люпко бе инициирана от двете фенски организации в Управителния съвет.

"Тема спорт"