Ето го юбилейния екип на Левски (СНИМКИ)

галерия:

снимка: levski.bg

Отборът на Левски представи официалните си екипи за новия сезон 2014/2015. Това се случи на специална церемония в "City Center Sofia", в която участие взеха звездите на тима Валери Божинов, Владимир Гаджев и Станислав Ангелов, както и деца от школата на "сините".

На представянето присъстваха още изпълнителният директор Константин Баждеков, председателят на Организационния комитет по честванията на юбилея и треньор на баскетболния Левски Константин Папазов, шефът на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) Владимир Владимиров - Гугутката и др.

Новите екипи са дело на испанската фирма Joma и са посветени на 100-годишнината на клуба, която ще бъде отбелязана на 24 май. Титулярните фланелки са в традиционното синьо, а на ръкавите са избродирани годините - 1914 (десен ръкав) и 2014 (ляв).

На гърба, над името на играчите, има надпис - "Вековен", а от вътрешната страна на яките са изписани вечните думи на Апостола: "Времето е в нас и ние сме във времето".

Резервната екипировка е решена в червено-жълто райе, което е препратка към първия екип в историята на Левски. Емблемата на гърдите е в сребристо.

Ето и как изглеждат новите екипи на Левски, а повече снимки може да видите в нашата галерия:

4085916

4085918

4085917

4085919