Коко Динев хвърли бомбата: Атанас Узунов е платил за бомбите

снимка: Булфото

Собственикът на Локомотив Пловдив хвърли истинска бомба в ефира на TV7, заявявайки, че бившият директор на клуба Атанас Узунов е финансирал хвърлените бомби по време на съботното градско дерби с Ботев на "Лаута".

Тогава срещата бе прекратена още преди почивката, след като ултраси на "черно-белите" обстрелваха терена с бомби и други пиротехники.

Попитан относно случилото се през уикенда, Коко Динев обвини за това уволнения лично от него Атанас Узунов.

"Зная от достоверни източници, че Атанас Узунов е финансирал бомбите. Откъде иначе тези хора ще намерят пари за това? Той бе уволнен именно заради контакти с такива фенове", заяви Динев на полувремето на мача с Лудогорец за Купата на България.

"Това е една малка група фенове. За съжаление всеки отбор има по една такава група. Апелът ми към другите хора е да изгоним тези бандити, за да се върнат нормалните хора на стадиона. Очаквам истинските фенове да ме подкрепят, като знам, че те не са никак малко. Половин Пловдив обича Локомотив", добави бизнесменът.

"Феновете се опитаха, а и успяха да докарат отбора до дестабилизация. Това бе една предварително начертана цел, подготвяна дълго време. На някои хора им е угодно Локомотив да не е силен, за да бъдат силни те. Възможно е да си тръгна, ако не намеря подкрепа от феновете", каза още Динев.