Тити призова: Да напълним стадиона с Лацио, да покажем кои сме

снимка: SPORTA.BG

Един от главните организатори на честванията за стогодишния юбилей на Левски Константин Папазов даде емоционална пресконференция, разкривайки повече детайли относно предстоящите празнества на "сините" на 23 и 24 май.

Баскетболният специалист си пожела пълни трибуни на националния стадион "Васил Левски" на 23 май, когато Левски ще се изправи в приятелски мач срещу италианския гранд Лацио. Папазов подчерта, че "дори едно празно място на стадиона" би означавало провал.

"Искам стадионът да бъде пълен до дупка срещу Лацио. Ще ме заболи много, ако има и едно празно място. Трябва да бъдем силни и да забравим болката от загубите срещу ЦСКА. От това, че сезонът е провален и че няма да играем в европейските турнири", довери той пред журналистите в София.

Папазов разкри и повече детайли относно програмата на 23 май, когато ще бъде кулминацията на честванията за "100 години Левски".

"Ще има мач между феновете и отбора, победил ЦСКА със 7:1, като няма да забравим и легендите, участвали при 7:2. Ще има и скечове с участието на Краси Радков. Избрахме Лацио, защото това искаха феновете. Имаше вариант и за Фиорентина. Други опции бяха Атлетико Мадрид и Бенфика, но тези варианти бяха по-трудно възможни. На 150-годишнината ще докараме Реал Мадрид", обеща Тити Папазов.

"Ако играехме с Барселона, сигурно някой щеше да дойде, за да гледа Меси. Феновете обаче трябва да са на стадиона заради Левски. Не е важно с кой играем - с Лацио или някой друг. Важното е да покажем кои сме", добави още той.