Младенов: И при 1:1 знаех, че ще бием

снимка: Булфото

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов довери, че дори и при равенство 1:1 не е спирал да вярва, че неговият отбор ще спечели днешното Вечно дерби с Левски на националния стадион.

"Сините" изравниха резултата на "Васил Левски" малко преди края, но две късни попадения донесоха успех с 3:1 в полза на 31-кратните шампиони.

„Мисля, че и в отминалите мачове бяхме по-добрият отбор. Още през първaта част можехме да решим мача, като имахме ситуации и след почивката. Радвам се, че при 1:1 успяхме да реагираме и да спечелим двубоя", заяви Екзекутора пред камерата на ТВ7.

"Нямах притеснения, че може да не спечелим. Нормално е да реагираш, когато получиш гол. Точно това направи и нашият отбор. Ако Тони Силва бе вкарал сам срещу вратаря, можеше да има и още по-резултатен успех", добави той.

"Бяхме потопени, почти удавени, но успяхме лека-полека да си стъпим на краката. Няма да забравя момента, когато трябваше да се преброим кои сме от ЦСКА и кои не сме. Най-голямата мотивация за нас е любовта, която феновете показаха към нас. Обявихме нещо, което следваме – нашия план за развитие в следващите между три и пет години", каза още Стойчо Младенов.