Фурор с прогнозите на гадателката на Берлускони за осминафиналите на Световно първенство 2014

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони направи фурор с вчерашните си прогнози, които се оказаха много точни за мачовете от осминафиналите на Световно първенство 2014.

Теодора Стефанова предвиди много трудни победи за Холандия и Коста Рика, които се сбъднаха по почти същия сценарий обявен от ясновидката.

Тя позна с голяма точност успеха в продълженията на Холандия и рулетката на дузпите за Коста Рика. В Италия обърнаха специално внимание на страхотните предвиждания от началото на осминафиналите за Теорода Стефанова.

Прогнозите на Теодора са едни от най-гледаните в италианския телевизионен ефир. Тя живее на Апенините повече от 20 години и работи в едно от най-силните футболни предавания на Ботуша. Потребителите на Sporta.bg ще научават първи прогнозите на гадателката за мачовете от деня.

Прогнозите на Теодора Стефанова за Франция - Нигерия:

„Цял свят е обърнал очи към Франция и Германия. Виждам трудни победи за европейските отбори. Французите ще победят спорно и може би с помощта на съдията, докато немците ще трябва да изчакат дузпите. Франция и Германия ще бъдат в една и съша схема на игра 4-3-3, а техните противници ще са в 4-2-3-1. Това не е случайно и го виждам като кармичен знак и съдба,“ заяви Теодора Стефанова пред Sporta.bg.

„Много добре ще започне мача за французите, които излизат в 4-3-3 и ще бъдат много динамични. Първото полувреме ще бъде за французите, но не трябва да сe отпускат защото нигерйците могат да ги изненадат дали с гол или с греда през първата част. Бензема, Евра, Погба и Кабай ще водят „петлите“ напред. Мачът ще се отвори през второто полувреме. Нигерия ще изравни през втората част. Французите си мислят, че ще спечелят лесно този мач, но ще имат трудности."

"Картоните няма да липсват през втората част. Нигерия ще започне добре второто полувреме и ще атакува французите, но постепенно ще се успокои. Мачът няма да се разреши в редовното време. Ще има една неотсъдена дузпа и протести на Франция. Може да очакваме автогол в този мач. Еменике и Оби Микел ще бъдат най-добрите за своя отбор. Нигерия ще заслужават класиране напред, но ще се чувстват ощетени."

Прогнозите на Теодора Стефанова за Германия – Алжир:

„Всички очакват голеада от страна на Германия, но Алжир ще се държи до края. Африканците няма да изпуснат своя шанс и няма да се дадат. Първото полувреме ще бъде равностойно, като германците ще имат малко трудности в началото. Може да се стигне до положение за немците, но Алжир няма да останат длъжни и ще отвърнат. Виждам един епизод, който ще се дискутира много и ще даде шанс на Германия и може би ще отвори мача. Определено Алжир също ще вкара гол на Германия."

"Втората част двубоя ще бъде много отворен. Трябва да внимават и двата отбра с картоните заради напрежението, което ще се вдигне по време на мача. Ще има спорове около втори жълт картон. Виждам как този мач отива към продължения и дузпи.Мюлер, Йозил, Клозе и ще поведат германците. Мачът няма да бъде лесен и който си мисли, че ще спечелят лесно много се лъже. От Алжир в герои за своя отбор ще се превърнат – Брахими, Месба и Меджани."

Очаквайте и утре прогнозите на Теодора Стефанова, когато продължават битките в елиминационната фаза на турнира. Прогнозирайте мачове в нашата игра за познавачи "познай резултата" и спечелете много награди.