Стойчо Стоев: На "Лаута" не ни бива

снимка: БТА

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че със свито сърце е изгледал дузпата, изпълнена от Мартин Камбуров в 85-ата минута на реванша срещу Локомотив (Пловдив) в турнира за Купата на България.

Орлите“ от Разград бяха надиграни и победени с 1:0 с гол на Камбуров от пряк свободен удар след час игра, но нападателят пропусна от бялата точка малко преди края на редовното време и лиши „железничарите“ от възможността да вкарат сблъсъка в продължения.

Още на разбора казах, че ако се подведем по това лежерно темпо, ще берем доста ядове и така и стана. Тук доста трудно играем, доста футболисти не умеят да покажат потенциала си. Нямаше как да не направя ротации, защото след три дни имаме друг мач, много хора имаха нужда от почивка предвид и важните мачове в първенството.

87-ма минута при 2:0 отивахме на продължения, не се знаеше какво ще стане. Не умеем да се противопоставяме на силови отбори и при много центрирания. Нямаше го Моци, който внася спокойствие в защитата, а другите ни футболисти не се справят особено добре срещу по-високите съперници.

Радващото и важното е, че се класираме на финал. Йерун Луму си е в Разград, оставих го там, защото закъсня с прибирането си от Холандия“, завърши Стоев.