Шок: Футболистът, сложил край на живота си, е бил пребит до смърт

Преди няколко дни Sporta.bg ви съобщи за младия футболист Стефан Георгиев, който по информация на tribali.info беше сложил край на живота си на крехката възраст от 19 години.

 

Близки и приятели на починалия младеж обаче са категорични, че няма как да става дума за самоубийство, след като трупът му беше намерен пред 8-етажен блок във Враца. Вчера стотици близки на младежа бяха на погребението му.

 

"Съдебните лекари казаха, че има 4 счупени ребра и разкъсани далак и черен дроб, никакви външни наранявания. Няма как при падане от такава височина да няма кръв, външни рани и счупени крайници. За нас Стефан е бил причакан, пребит до смърт и захвърлен до блока", убедени са близки на Стефан, цитирани от "24 часа". 

 

Според някои, Георгиев е имал тежки няколко дни (дори бил изпаднал в депресия), най-вече заради гаджето си, което го било оставило. Двамата дори се били видяли във въпросната вечер в местна дискотека, където разговаряли до 3 часа сутринта.

 

Близките му обаче са категорични, че никога не е имало раздяла между влюбените, а отношенията му в семейството били перфектни, изключвайки категорично възможността той да се самоубил.

 

Местната полиция продължава да води разследване по случая, но засега няма нови факти и версията за самоубийство продължава да е актуална. От полицията разкриха, че едва след края на разследването ще има категоричен отговор наистина ли става дума за самоубийство.