Топ 5 на головете в Серия А от уикенда

снимка: БТА/AP

Головете в Серия А не спират да валят с всеки изминат кръг и още след края на следобедните мачове в неделя броят на попаденията надвиши 200.

 

Sporta.bg продължава традицията да ви предлага петте най-забележителни голове от 7-ия кръг на Калчото, като и този път изборът се оказа труден.

 

Станахме свидетели на куп красиви попадения, и то повечето от тях решаващи за крайния изход от мачовете.

 

Франческо Тоти вдъхнови Рома за звучен успех на „Джузепе Меаца" с 3:0 над Интер, който не само е най-изразителният в историята на столичния клуб, но и ознаменува историческия перфектен старт на „вълците" - 7 победи в първите 7 кръга.

 

Първото попадение на Тоти заслужава внимание, както и голът, с който Ювентус поведе с 2:1 на Милан по пътя към победата с 3:2 в голямото дерби на кръга. Самият начин, по който Себастиан Джовинко прати кълбото в мрежата бе особено впечатляващ, а също така и великолепната му техника в малкото пространство в пеналтерията.

 

Съвсем резонно и Наполи излъчи предложение за гол на кръга, защото футболистите на Рафаел Бенитес отново спечелиха убедително и с попадения извън границата на наказателното поле.

 

Гьокан Инлер маркира гол номер 200 от началото на сезона в Серия А с фамозен изстрел от дистанция при победата с 4:0 над Ливорно.

 

Ето всички 5 гола от 7-ия кръг на Серия А, които си заслужава да гледаме отново и отново:

 

1. Франческо Тоти (Рома срещу Интер)

 


01by 21cad

 

2. Гьокан Инлер (Наполи срещу Ливорно)

 


HTRYRTby 21cad

 

3. Фабрицио Качаторе (Верона срещу Болоня) (първият гол във видеото)

 

 

4. Алесандро Флоренци (Рома срещу Интер)

 

 

5. Себастиан Джовинко (Ювентус срещу Милан)

 


21by 21cad