Легендата Раул се завръща в Реал Мадрид

снимка: Guliver/Getty Images

Легендарният №7 на Реал Мадрид - Раул Гонсалес, ще се завърне на "Сантяго Бернабеу", информираха испанските медии, като той ще се превърне в поредния бивш играч на тима, който ще вземе пост в клуба.

В момента Раул продължава да играе за катарския Ал Сад, но е получил предложение от Флорентино Перес да се завърне като директор в клуба, в който израсна и се превърна в един от най-великите нападатели за всички времена.

Той ще поеме функциите на футболен директор, след като постът беше напуснат от Мигел Пардеса по-рано през тази година. Очаква се Раул да заеме новия си пост до края на годината, като сложи край на активната си футболна кариера.

Бившият испански национал се завръща, след като напусна през лятото на 2010 година, когато стана ясно, че не може да му бъде гарантирано титулярно място в "кралския клуб".

Преди няколко седмици в клуба се завърна и Фернандо Йеро, който зарови томахавката с Флорентино Перес и е новият главен асистент на Карло Анчелоти. Зинедин Зидан пък пое втория отбор на Реал - Кастия.