Гризман: Изобщо не се замислих, Атлетико е шампионът

Новото попълнение на испанския шампион Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман бе официално представен като футболист на „дюшекчиите“ във ВИП залата на стадион „Висенте Калдерон“.

В присъствието на президента Енрике Сересо и спортния директор Хосе Луис Перес Каминеро френският национал позира с фланелката с номер 7, която ще носи през следващите 6 сезона.

„Атлетико демонстрира интерес към мен през последните няколко седмици. Когато ми се обадиха, всичко ми беше ясно – те са страхотен отбор, проектът им е впечатляващ. Изобщо не се замислих, Атлетико е шампионът“, заяви Гризман.

„Идвам тук да трупам опит. Надявам се да науча много от съотборниците си и от треньорите, които ще ми помагат тази година. Трябва да тренирам здраво и да демонстрирам високо ниво, за да попадам сред титулярите. Аз съм амбициозен и искам да се боря за всички трофеи този сезон“, допълни нападателят, пристигнал за 30 милиона евро от Реал Сосиедад.

След разговора пред медиите Гризман подписа няколко топки на терена на стадион „Висенте Калдерон“ и ги изпрати към екзалтираните фенове на трибуните. Той дори си направи селфи на фона на привържениците, заели първите редове седалки.