Купиха 900 тениски на Хамес само за час

снимка: БТА/AP

Транферът на Хамес Родригес в Реал Мадрид предизвика сериозна еуфория у феновете на "кралския клуб", като над 40 хиляди души посрещнаха колумбийската сензация от Световното първенство.

Плеймейкърът вкара 6 гола, стана голмайстор в Бразилия, вкара и най-красивия гол на Мондиала, а вчера финализира и трансфера си в европейски клубен шампион, който ще налее 80 милиона евро в касата на Монако.

Хамес ще остане на "Сантяго Бернабеу" в следващите 6 сезона, а феновете на тима побързаха да се снабдят с екип на новия си идол, който освен това получи и легендарния №10.

В официалния магазин на Реал Мадрид се продаваха фланелки с номера на новата перла, като след официалното му представяне се изсипа навалица от фенове пред касите на фен-шопа.

Така, само за 1 час бяха продадени 900 тениски на Хамес Родригес, като се изчерпаха количествата. В същото време, само за час Реал Мадрид направи над 100 хиляди евро само от продажбата на екипа с №10.

Магазините на клуба са заредени отново и днес продължават да минават стотици фенове, които закупуват тениската с името на новия "галактико".